top of page

Comença la Temporada 2017/18

Bon dia a tothom,

El Club Bàsquet Puig-reig inicia la temporada 2017-2018 i ofereix la seva Escola de Bàsquet i els seus equips per a la formació esportiva dels nens, nenes, joves i adults que vulguin divertir-se i aprendre un esport molt atractiu i dinàmic com és el basquetbol.


Direcció esportiva Per aconseguir-ho, el club fa setmanes que porta a terme els preparatius de cara a la nova temporada, amb la nova direcció esportiva del coordinador Josep Manent, que ha elaborat un programa en el que s’incideix en els diferents objectius a assolir en cada etapa. De cara a la nova temporada que comença s’intenta promoure de manera especial en la promoció de l’Escola de Bàsquet i dels equips d’iniciació per una banda i, per l’altra, continuar amb la tasca de foment del bàsquet femení. En quant el nivell sènior, a la banqueta hi serà en Javier Puche, tècnic ja veterà de nostre entitat que intentarà treure bon resultats del nostre equip Sots25. Inici dels entrenaments regulars A banda dels diversos equips que ja fa unes setmanes que han iniciat el treball físic i les sessions d’entrenaments, es recorda que el dimecres 13 de setembre s’inicia el nou curs per a tots els esportistes de l’Escola de Bàsquet i els equips d’iniciació del CB Puig-reig. Com és habitual les sessions d’entrenament es faran en els següents horaris al pavelló d'esports de Puig-reig.


bottom of page