top of page

Salvats! Seguim a Tercera!


Partit important per al C.B. Puig-Reig que amb aquesta victòria assegura matemà-ticament un lloc a tercera catalana la pròxima tempo-rada.

I així ha sigut, els locals han entrat molt forts al partit amb una idea clara, fer transicions ràpides i sortir sempre que es pugui al contraatac i amb aquest joc a dominat el marcador des de l'inici. Resultat de 18-10 al final del primer temps. En el segon temps i amb una gran direcció d'Enric Ballús liderant els contraatacs i dos triples seguits d'Eric Tejero marcaven distàncies al marcador deixant un 45-22 al descans. Tots els jugadors anotaven i la implicació va ser màxima per no deixar escapar l'avantatge.

En el tercer va seguir la mateixa dinàmica amb defensa intensa, bones transicions i efectivitat en els tirs lliures (18/23 en el partit). Edgar Correia i Eric Tejero anotaven amb facilitat i la victòria es decantava pels de casa 64 a 43 al final del tercer quart.

En l'ùltim la relaxació i les continues faltes van entorpir una mica el joc en uns ultims 10 minuts amb poca anotació que ha servit per deixar un 82 a 57 final amb bon gust de boca i que deixa a falta de dos partits la permanencia assegurada. Els màxims anotadors van ser Eric Tejero i Edgar Correia amb 17 i 16 punts respectivament. La setmana que ve toca visita a Gelida.Felicitats nois!!Som-hi Puig-reig!!!

bottom of page