top of page

Estrenem nova pàgina web


ESTRENEM UNA NOVA WEB! MÉS CONTINGUTS, IMATGE RENOVADA, INFORMACIONS I MÉS DINAMISME EN ELS CONTIGUTS!

Hola Amics i amigues! Ja tenim la web nova en funcionament! Ara ja podreu veure l'agenda amb els pròxims partits, les notícies que anirem publicant i altres coses que anirem penjant. De moment a la web hi ha les coses necessàries que ha de tenir, informació de qui som, els equips, torneigs que organitzem, contacte i algunes cròniques que anirem penjant setmana rere setmana de coses que han passat, etc... però aquesta web anirà canviant i de mica en mica s'anirà omplint de continguts i de coses que podreu veure! Molts sabeu que aquest projecte és totalment autogestionat, i això fa que les coses necessitin el seu temps. És per això que la web nova ha tardat a arribar. Al nostre Facebook és el lloc on seguirem penjant més coses (som molt del Facebook per això) però hem fet una web que té vida i també hi aniran passant coses. Així que aquest és el primer post de la web!! Un post que parla de la web en si.

bottom of page